Google Ads

Wees direct vindbaar op de meest gebruikte zoekmachine Google en laat jouw omzet stijgen

Direct groeien met Google Ads

Volledige focus op jouw doelgroep

Wij leggen de focus van de Google Ads advertenties specifiek op jouw doelgroep. Zo bereik je alleen de meest potentiële groep en gaan er geen conversies verloren door slechte advertenties. Door onze ervaring ontwerpen wij de beste Google advertenties en zie jij jouw omzet groeien.

Geoptimaliseerde advertenties

Het focussen van de advertenties op jouw doelgroep is één ding. Het maken van geoptimaliseerde advertenties het tweede. Advertenties zijn optimaal door een combinatie van de juiste zoekwoorden, inhoud, lengte en targets. Wij verzorgen jouw complete Google Ads campagnes. 

Groeien in Google Ads

Geen onnodige kosten

Betaal alleen voor elke klik die een klant naar jouw website stuurt en voor niks anders. Geoptimaliseerde advertenties voorkomen torenhoge kosten. 

Maandelijkse rapportages

Wij houden zorgvuldig alle resultaten bij van jouw Google Ads campagnes. Aan het einde van elke maand ontvang je van ons een duidelijk rapport. Volg jouw resultaten ook op jouw eigen dashboard.

Meting & Analyse

Meten is weten. Door constant metingen uit te voeren voor jouw Google Ads campagnes is de stand van zaken altijd up-to-date. Wij analyseren de resultaten en sturen zo nodig ook bij. Zo heb je altijd een optimale Google Ads campagne.

Alle voordelen van Google Ads

Onze tevreden klanten