WEBDESIGN

Een website die scoort. Waarmee je doelstellingen behaalt. En die gevonden wordt. In alle zoekmachines en op ieder apparaat.

Een gebruiksvriendelijke website die scoort

Een nieuwe website volledig op maat

Elke ondernemer is uniek en heeft dus ook een unieke website nodig. Wij bouwen jouw gepersonaliseerde website en zorgen dat deze makkelijk te gebruiken is. Aan de hand van jouw wensen maken wij de website die ook écht presteert op Google.

Naast het persoonlijke gedeelte van de website zijn onze websites altijd SEO-geoptimaliseerd, snel werkend en beveiligd. Zo kunnen jij en jouw klanten gerust gebruik maken van de website en zal jouw omzet stijgen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor onderhoudscontracten op maat. 

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermen

Niks is zo vervelend als een website die niet werkt zoals je wil. Wij weten daar alles van. Daarom zorgen wij dat al onze websites volledig gebruiksvriendelijk zijn. Werkende onderdelen, duidelijk leesbare teksten en een overzichtelijke lay-out.

Onze websites zijn niet alleen geoptimaliseerd voor desktops, maar natuurlijk ook voor mobiele telefoons en tablets. We gebruiken onze mobiele telefoons en tablets steeds meer. En we willen dat alles net zo goed werkt op onze mobiel als op de desktop. Daarom optimaliseren wij al onze websites voor alle apparaten.

Conversiegerichte website

Een website die resultaat oplevert

Geoptimaliseerde websites bereiken de juiste klantengroep en leveren meer conversies op. Websites die door SevenOnline zijn gemaakt genereren hogere resultaten door de volledige optimalisatie. 

Lorem ipsum dolor sit amet, congt the off tetur adipiscing elit. Mauris iaculis nec justo frwac fermen quisque rhoncus nisi sed suscit curus. Donec porta metus porta.

Garantie van een veilige webhosting

Je website veilig en snel laten draaien zonder omkijken. Wij zorgen voor een veilige hostingomgeving voor jouw website.

Grafische vormgeving

Unieke ondernemers willen unieke websites. Onze grafische vormgevers maken van jouw website een echte eyecatcher.

Marketing Proces

Wij helpen graag mee aan het gehele marketingproces.